Dohányzás leszokás biorezonanciával

Egyre népszerűbb,-főleg a már kezeltek ismeretségi körében-, de még mindig nem eléggé elterjedt hazánkban,ez a dohányzás leszoktató módszer,melynek segítségével Nyugat-Európában már tömegek tették le könnyedén a cigarettát. A módszer lényegében egy biofizikai kezelés,rezgésterápia, ami gyakorlatilag nem egészen fél órát vesz igénybe.

Ennek során a Mobil Cell Com készülék analizálja a leszokni vágyó szervezetének rezgésmintáit és felismeri a dohányzás okozta elváltozásokat. Ezeket a deformálódott rezgéseket kijavítja, majd a helyreállított rezgésmintát mikró árammal gerjesztett, speciális mágneses impulzusok formájában visszajuttatja a szervezetbe,ezáltal jelentősen megkönnyíti a leszokást a dohányzásról.

A készülék a páciens által előzőleg már félig elszívott cigarettát is analizál párhuzamosan, ami azért fontos, mert a cigarettában nem csak nikotin hanem több ezer (!!!) más káros anyag is van,ami szintén jelentős függőséget okoz . A terápia következtében,legtöbb esetben azonnal, de legkésőbb másnapra szinte teljesen megszűnik a nikotin hiány, lecsökken az úgynevezett rágyújtási kényszer, amiért az erős dohányosok nem vagy csak nagyon nehezen tudják abbahagyni a dohányzást.

Miért is jelent a leszokás ekkora gondot, nehézséget? (a választ megtalálod a videóban: )


Szokj le te is jelentős elvonási tünetek nélkül!  

Dönts most!

A kezelés után gyakorlatilag jelentősebb akarat kifejtése (idegesség, rosszullét) nélkül tehető le a cigarettát. Természetesen minimális akaratra itt is szükség van, mert a megszokott mozdulatokat nem tudjuk a kezeléssel átprogramozni.

Tisztában kell lenni azzal hogy csak arra vagyunk képesek amit igazán akarunk!!! 

A dohányzás leszoktató kezelés egy gyors, intenzív méregtelenítési folyamatot is elindít a szervezetben, melynek segítségével a már “volt” dohányos megszabadul a szervezetében felhalmozódott mérgek, főleg a nikotin a kátrány és a fentebb már említett egyéb függőséget okozó anyagok jelentős részétől is. A méregtelenítés alatt (72 óra) megfelelő mennyiségű folyadékot minimum 2,5 liter/ nap kell fogyasztani (ez lehetőleg szénsavmentes víz vagy tea legyen) hogy a méreganyagok mielőbb ki tudjanak ürülni szervezetből.

Közel 100%-os leszokási arány!

A kezelés teljesen mellékhatás és fájdalommentes, mert a szervezet csak a számára értelmezhető, hasznos mágneses teret és impulzusokat képes lereagálni, csak azokat “adaptálja”. A terápiát személyre szabott tanácsadással, kiegészítve közel 100%-os leszokási arányt értünk el, ami páratlan a leszokási módszerek között.

 • 20 perc múlva: vérnyomás és a pulzus normalizálódik, a vérkeringés javul
  • 8 óra múlva: a szénmonoxid szint a vérben csökken, javul a fizikai közérzet
  • 48 óra múlva: a vérből a szénmonoxid teljesen eltűnik
  • 2-3 nap múlva: kevesebb nyák képződik a garatban, csökkennek a légzési panaszok, köhögés, krákogás
  • 5-7 nap múlva: az ízlelés és szaglás javul, a lélegzet frissebb, a fogak tisztábbak, és a személy energikusabbnak érzi magát
  • 2-3 hét múlva: a megvonási tünetek megszűnnek, és már több órára is képes megfeledkezni a személy a dohányzás csábításáról
  • 2-3 hét múlva: a vérrögképződés kockázata csökken
  • 4 hét múlva: a köhögés és a légzési problémák rendeződnek, Kevesebbfáradtság, több energia, nagyobb ellenállóképesség
  • 2-3 hónap múlva: a légzésfunkciók öt százalékkal javulnak
  • Egy év múlva: a szív-érrendszeri betegségek kockázata felére csökken
  • 2-3 év múlva: súlyos tüdőgyulladás, légúti betegség, influenza kockázata nem magasabb nemdohányosokkal összehasonlítva
  • 5 év múlva: a tüdő, garat, nyelőcső és hólyagrák kockázata felére csökken
  • 5-10 év múlva: a keringési betegségek és a thrombózis (vérrögképződés)kockázata megegyezik a nemdohányzókéval
  • 10 év múlva: a tüdőrák kockázata feleződik, csökken az osteoporozis(csontritkulás) kockázata
  • 15-20 év múlva: a tüdő, garat, nyelőcsőrák és hólyagrák kockázata a nemdohányzókéval megegyezik

“Az a fránya cigi”
Mindig azt mondják, aki leteszi a cigit, az meghízik ,ez nem egészen igaz, főleg,  ha a dohányzás helyett pédául sportolni mozogni kezd!  Ha nem evéssel helyettesítjük a pöfékelést, hanem mozgással,  csak úgy olvadnak majd a kilók, főleg, mivel közben a szervezet is megszabadul a méreganyagoktól.

Kezelésre várom: 

 • Pest megyében –Budapesten
 • Békés megyében – Mezőkovácsházán
 • Csongrád megyében – Szegeden

-Valamint kollektív módon, elsősorban cégeknél, baráti körökben, illetve családokban is nagy előszeretettel választják a mobilszolgáltatást, mely biztosítja hogy minimum 8-10 fő esetén az országban bárhol igénybe vehető legyen a kezelés.
A mobilszolgáltatás esetén a kezelés ára 9850ft-ról 7500 ft/ fő-re módosul!! 

A kezelés alkalmával nyújtott szolgáltatás leírása:

-Dohányzásról leszoktató, függőség megszüntetést elősegítő biorezonancia terápia egy alkalommal.
-Életviteli tanácsadás homeopátiás szerek ajánlása a leszokás megkönnyítésére. 
-Fülakupunktúrás addiktológiai kezelés megerősítés kénti igénybevétel lehetősége.(teljes áras kezelés esetén)
-Későbbi esetleges visszaesőknél,ami sajnos előfordulhat, féláras kezelés igénybevételének lehetősége bármikor akár évek múltán is az előzőekben leírt módszer szerint !!

-Kuponos kezeléseknél az ismétlést az akupunktúrát és más egyéb szolgáltatást csak térítéssel tudjuk biztosítani!

Fontos