Mikor szükséges a bélrendszer tisztítása?

A külsőnk tisztaságára mindig figyelmet fordítunk: lemossuk a szennyeződést testünkről, fogainkról, hajunkról – de vajon belül tiszták vagyunk?

Manapság, amikor egyre több méreganyaggal találkozik a szervezetünk, a vastagbél (testünk szennyvíz-elvezető rendszere), a máj és a többi belső szerv méregtelenítése elengedhetetlen, akárcsak egy autó esetében az olajcsere.

Mikor szükséges az Ön szervezete számára a méregtelenítés és a béltisztítás? 

Honnan tudjuk, hogy a szervezetben a kelleténél több toxikus anyag, káros bélbaktérium és egyéb salakanyag halmozódott fel? Mi segítünk Önnek. A következőkben felsoroljuk a legfontosabb tüneteket, amelyek közül egy vagy több tünet észlelése esetén eljött a béltisztítás és a méregtelenítés ideje:

“A halál a bélben lakozik” (Hippokratész)

 A beleink állapota valószínűleg a legutolsó helyen szerepel.

Nézzünk szembe a tényekkel: az irritábilis bélszindróma, a székrekedés, a gázosodás, a bélgyulladás  és a vastagbélrák nem olyan témák, amelyekről szívesen beszélgetnénk. Mégis, ahogy a régi mondás tartja, a halál a vastagbélben kezdődik. A boncolások gyakran azt mutatják ki,hogy a vastagbelet akár 80 százalékban beszűkíthetik a salakanyagok. Mi áll az emésztési zavarok hátterében? Mit gondol, milyen érzés volna, ha a rendszeres béltisztítás és méregtelenítés hiánya miatt hosszú időn keresztül toxikus anyagokkal teli bélsár tapadna vastagbele falához? Ez a bélsár-képződmény, amely felelős az IBS betegség létrejöttéért és más panaszok kialakulásáért mint a székrekedés, puffadás. A beleket irritálja, miközben számtalan betegséget és panaszt okozhat! Hasi panaszok, székrekedés, kimerülésérzet, súlyos gázosodás, fejfájás, súlygyarapodás, emésztési zavarok, kifelé álló, nagyméretű has, és ez a felsorolás korántsem teljes.

Legfőbb ellenségeink: a székrekedés, a puffadás, a fáradékonyság, a bőrproblémák legyőzése könyedén elérhető méregtelenítés (és béltisztítás) segítségével – miközben energiánk egyre több, hasunk pedig egyre laposabb.

„Az vagy, amit megeszel!”
(Hippokratész)

Célszerű egy egészségügyi állapotfelméréssel ,képet nyerni a szervek energetikai mutatóiról,

majd elvégezni a szervezet számára leg megfelelőbbnek tűnő méregtelenítést, tisztítást!!

Forduljon hozzánk  bizalommal!!!

 

 

Fontos